Pages

Wednesday, June 30, 2010

Its a Passion, Desirable

assalamualaikum dan selamat malam xXD


myVi,,,,its a passion,,my passiomate..ngee~~
saye sangat suke myvi..design nyew sangat smart..
dari luar nampak comeyl jew..dalam ye pown bole tahan luas...tak sempit.. and comfortable..
kete nie gune DVVT (dynamic variable valve timing).. ibu kate mende neyh penting and lagik bagus lau kete tuh gune vvTI (variable valve timing with intelegence)
due-due mende alah nie tuk improve engine dynamism,,penggunaan fuel yang lebyh bek,,and pengeluaran gas yang lebyh bersih...tp yang beza nyew,,vvTi tu lebyh bijak..huhu..with intelegence laa katekan..ye leyh adjust valve timing secare automatic..timing valve nie lak tuk ketepatan pembukaan and penutupan valve..tak kesa la an mende-mende nie sume..coz saye senirik pown bukan paham sangat..hee~~ yang mane ibu kate bgus tu laa yang better an..hee~~ 


desirable....vios memang laa amat desirable.. fuuhh... smart jew nengok kete tuh meluncur atas jalan tar...nampak elegence,, bergaye,, and mewah..mane tak nyew nak bli kete nie kene ade wet aw...mmg laa nak bli papew kene ade wet..tp lau cam saye nie xmampu la nak bli kete tuh...nak bli kete tuh kene keje yang bagus-bagus...gaji mesti lebyh 2k..lau tak,,tak makan laa jawab nyew wet abes kat kete jew...huuu
ok x vios..? tp saye tak ske kaler nie.. saye ske puteh suci hee~

nie features yang ade pade vios
superb beb..ngee

swift pown cun gakz...sangat-sangat cun senanyew..tp tak twu laa nape xpenah terpikir nak dapatkan swift..maybe coz tkot dalam ye kecik kowt..
same laa cam satria.. fuuhh..... satria neo pown saye suke design ye...tp 2 pintu..saye tak brape berkenan ngan kete 2 pintu...t anak-anak saye yang comey-comey susa nak masuk kete..ngee~~


nape saye tules entry pasal kete..?? coz satu ari yang lalu,, sedang ibu memandu tuk anta saye p keje,, berbual pasal wet and tetibe ibu cakap,,ct kumpul laa wet..bli kete..and beliau juge mencadangkan kete-kete yang ade kat ats neyh...
till then..
sekian...
salaam xXD


4 comments:

-mIsS fArAh- said...

suka myvi..comey wlaupun kete nmpak cam katak gemok..haha..
tgh tggu bile abah nk bg kete myvi htam dy..ngee~~

pwincessiti said...

hoho...
miss farah best laa leyh dpt dari abah...
kte kne kumpul wet sndri..huu~

-mIsS fArAh- said...

tue pun lau abah nk bg lah..
lau x,kna kmpul duet sndri gak..:(

pwincessiti said...

hoho
xpe lorh..
kumpul wet senirik bru rase syg lbyh kt kete tuh..
huhu~