Pages

Sunday, October 17, 2010

jatuh CINTA lagi

tak sama ngan maen kayu 3


assalamualaikum......
urm....da lama sangat-sangat sy tak update blog kan...nak kata busy tak laa busy sangat...banyak mem'busy'kan diri dengan tido je laaa..huhu
nie tetibe update terus nak bukak cite JIWANG..hehe
xkesa laa korang suke or tak cite jiwang nie,,sy tetap nak cite gaks..! hehe
cite ni langsung xde kene mengena ngan my boyfie ok...hee~ 
*doesn't mean sy main kayu 3 okey..x baek aw men kayu 3..!


cite nye bermula around bulan jun ari tuh..sy terprasan kewujudan dia masa sy ngah baca CLEO...mmg skali pandang je da membuatkan ati sy bergetar..ceewaahh..huhu..tp stop stakat tu je laa...pastu sy xmo laa ingat kat dia lagi..


tp.......
satu ari tu,,sy teman amal nak wat spec baru kat Umall...selesai cek mata pe sume,, kami jalan-jalan cuci mata lak sementara tunggu spec tu siap...sedang kami mencuci mata,,sy terpandang ke satu 'sudut' tu,, di mana sy rasa ade kene mengena ngan si dia..tp mase tu si dia xde.........


sejak dari hari teman amal p Umall tu ati sy gundah gulana je rase...cam ade missing sumthing...and 1 day,,sy ingat lagi,,ari tu ari jumaat,,8/10...ari yang agak membengangkan laa mase tu...nak ilang kan rase frust tu sy ngan munee join yang lain tengok movie...ktorang da x tengok movie kat panggung lagi da...ktorang tengok movie kat PSZ je...free of charge okey


tp,, pas tengok movie pon ati still panas lagi...so, sy ajak munee p Umall...niat di ati nak jumpa si dia.... *blushing*
sampai je Umall terus p kat 'sudut' tu...si dia mmg ada kat situ...mase tu mmg happy gila laa...xtwu la nape n camne...ktorang terus je kenal mengenal ati budi masing-masing *munee x dipinggirkan k..
mase tu mmg da tul-tul terpikat laa ngan dia.....
lastly sy ambil keputusan go on ngan dia..ati sy berbunga-bunga mase tu..oh,, indah nya dunia.. huhu~


and now..sy n si dia semakin rapat...mmg saling memerlukan...serasi bersama...cam pinang di belah dua..same cute,,same padan....sume nye laa...
korang nak twu x sape dia...?????
jeng jeng jeng










dia laa my lovely LOLLIPOP ^_^





6 comments:

~cik tiram~ said...

hahha...curang! curang! haha...skang dah jatuh hati kat DSLR pulak kan? haaa..:D

Li'Fi said...

oh, romantiknye cre awk knl ngn loli..huhu....

dheA said...

hoho...
sudah ku agak sape si dia itu...
loli sht???
hehe

Yoo Reem said...

cik tiram: nk dpt DSLR lame lg lar..kne menabung..len la lau cik tiram nak blanje ;P

Yoo Reem said...

Li'Fi: sy mmg romantik ;P

Yoo Reem said...

dhEa: lolly sehat...meh laa jenguk dia =))